I Dals-Ed sker årligen flera större evenemang som marknader, festivaler och idrottsevenemang av olika slag. När du besöker dessa är Hotell Dalsland ett utmärkt boendealternativ tack vare hotellets centrala läge i orten. Läs mer om evenemangen nedan och tveka inte att höra av dig om eventuella paketlösningar. 

EDS COUNTRYFEST

EDS COUNTRYFEST är Sveriges största countryfestival och har arrangerats sedan 2015. Varje sommar besöker countryälskare Dals-Ed för att njuta av fantastisk musik, god mat och dryck och härligt umgänge. Artister som spelat tidigare år är bland annat Jill Johnson, Mando Diao, Smith And Thell, Chris Kläfford, Weeping Willows, Steven Cade och Kikki Danielsson. Läs mer om festivalen HÄR

HÖST- & VÅRMARKNAD

Den klassiska Edsmarknaden har funnit sedan 1949 och är ett givet besöksmål för både stora och små. Knallar, tivoli, god mat och massor av folk. Besök Dals-Eds hemsida för att få reda på mer. 

MONSTERRACE

Gillar du höga hopp och mullrande bilar, då är detta evenemanget för dig och din familj. Två heldagar med vrålande muskelpaket. Hit har folk vallfärdats sedan 80-talet. Monsterrace bilarna är uppdelade i 3 olika klasser och tillsammans har de närmare 10 000 hästkrafter. I pausen har du möjlighet att gå över till depån och träffa förare samt titta närmare på trucksen. Efter en heldag utomhus kan det vara skönt att koppla av på hotellet och kanske ta ett dopp i poolen?

Mer info hittar du HÄR